Facebook on lisännyt uuden turvallisuusasetuksen. Voit lisätä 3-5 Facebook-kaveria luotetuiksi yhteyshenkilöiksi. Luotetut yhteyshenkilöt ovat Facebook-kavereita, jotka voivat auttaa sinua turvallisesti, jos sinulla on joskus ongelmia Facebook-käyttäjätiliisi pääsemisessä. Esimerkiksi tilanteessa, jos unohdat Facebook-salasanasi etkä pääse sähköpostitiliisi vaihtamaan salasanaasi. Kun olet määrittänyt luotetut yhteyshenkilöt, saat apua seuraavan kerran, kun et pysty kirjautumaan tiliisi. Luotetut yhteyshenkilösi voivat käyttää kertakäyttöisiä Facebookin turvakoodeja URL-osoitteen kautta. Voit soittaa yhteyshenkilöillesi, pyytää heitä hakemaan koodit ja kirjautumaan tiliisi niiden avulla.

Luotetun yhteyshenkilön lisääminen

Facebookin luotettujen yhteyshenkilöiden lisääminen

Facebookin turvallisuusasetukset

  • Valitse Facebook-kavereiden joukosta ne henkilöt, jotka haluat valita luotetuiksi yhteyshenkilöiksi. Voit valita 3-5 Facebook-kaveria.

  • Valitut henkilöt saavat ilmoituksen asiasta sekä tiedon, että hekin voivat lisätä tämän uuden turvallisuusasetuksen.

Facebookin luotettu yhteyshenkilö

  • Saat itse myös ilmoituksen asiasta. Kun olet itse tehnyt tämän uuden turvallisuusasetuksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli et ole tehnyt tätä, sinun tulee suojata Facebook-käyttäjätilisi annettujen ohjeiden avulla. Sinun on ehkä vastattava turvakysymykseen, luotava uusi salasana ja päivitettävä tilisi, ennen kuin voit kirjautua sisään. Voit muokata tai poistaa luotettuja yhteyshenkilöitä Facebook-tilistäsi valitsemalla luotettujen yhteyshenkilöiden vierestä Muokkaa.

Facebookin turvallisuusilmoitus

- Pauliina

Uudempi: Miksi käyttäisin Twitteriä?
Vanhempi: Facebookin tietosuojatarkastus