Lempäälän kunta yhdessä Lempäälän Kehitys Oy:n kanssa on avannut tänään 2.4.2020 uuden Osta Lempäälästä - Business Lempäälä -markkinointisivun Facebookissa osoitteessa facebook.com/businesslempaala.

Markkinointisivulla voivat lempääläläiset yritykset (Lempäälän Yrittäjien jäsenet tai kotipaikka yrityksellä on Lempäälä) markkinoida veloituksetta omia palveluita ja tuotteita.

 

Osta Lempäälästä -markkinointisivulta löytyy sekä kuluttaja-asiakkaille että yritysasiakkaille paikallisia tuotteita, palveluja ja palveluntarjoajia sekä yhteistyökumppaneita. Markkinointisivulla on valmiina kaksi julkaisuketjua, joihin pääsee yrittäjä kommentoimaan. Ajankohtaisia tarjouksia voi ilmoittaa kommentoimalla Tarjoukset 04/2020 -julkaisuketjussa. Yritykset/palvelut/tuotteet -julkaisuketjussa voi markkinoida yrityksen tarjoamia palveluja ja tuotteita. Valmiit kommentoitavat julkaisuketjut helpottavat tiedon löytämistä nopeasti. Muilla vastaavilla sivuilla ja ryhmissä tieto hukkuu muun tarjonnan ja keskustelun joukkoon.

Neljässä tunnissa markkinointisivulla on jo yli 30 yritystä mukana kommentoimalla ja tykkääjiä 256 sekä seuraajia 266.

Koronavirustilanteen vuoksi elämmme poikkeuksellisissa oloissa. Tuetaan yhdessä paikallisia yrittäjiä ostamalla palveluita ja tuotteita esim. lahjakortteina, verkkokaupasta, verkkokoulutuksina, etänä toimitettuna tai kotiinkuljetettuna.

Käy sinäkin tykkäämässä markkinointisivusta sekä kutsu Facebook-kavereitasi tykkäämään sivusta. Jaa tietoa eteenpäin julkaisuina. Tee löytöjä ja tue paikallista yrittäjää, lämmin kiitos!

Osta Lempäälästä

Ollaan toistemme tukena näissä haasteellisissa oloissa! Saat Kinda Oy:n asiantuntijapalvelut käyttöösi myös etänä!

- Pauliina

Uudempi: Uimarilupaus Jenni Moisio
Vanhempi: Marjo yhteisömanageriksi