Kuuntelin tänä aamuna ystäväyrittäjä Teemu Arinan haastattelua Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa aiheesta Quantified Self & Biohacking eli itsensä mittaamisesta ja biohakkeroinnista. 

Teemu piti aiheesta puheen Hämeenlinnassa ITK2013-konferenssissa huhtikuussa:

Teemu on aloittanut uuden suomenkielisen blogin aiheesta. Liityin Facebook-ryhmään viime viikon keskiviikkona. 10.6.2013 on tulossa aiheeseen liittyvä tapahtuma Helsingissä. Tapahtumapaikan tarjoaa Trainers' House ja isäntänä toimii Jari Sarasvuo. Aihe kiinnostaa minua hyvin paljon, joten olen osallistumassa tapahtumaan.

Olen kirjoittanut biohakkeroinnista blogiin aiemmin mm. Sleep Cycle ja SportsTracker-sovelluksista otsikoilla Työtä lähellä, etänä, liikkeessä ja verkossa, Päiväni ystäväyrittäjänä ja iPhone 4 puhelimeni. Sleep Cycle on seurannut yöuntani ja unikäyriäni syksystä 2010 lähtien 980 yötä, mikä tekee yhteensä 44.4 viikkoa. Nukun tällä hetkellä keskimäärin 7 tuntia 37 minuuttia yössä. SportsTracker tallentaa liikuntaharjoitukseni, lähinnä kävelyt, talteen. Teemu mainitsi haastattelussa, että renesanssi-ihmiset vähentävät turhia rutiineja elämästä keskittyen pohtimaan tapahtunutta ja luomaan uutta. Olen samaa mieltä.

Samoin odotan innolla robottien saapumista meidän avuksi. Olen käyttänyt tänä vuonna itsestäni työnimikettä muutosagentti luettuani Cristina Anderssonin ja Jari Kaivo-ojan kirjoittamaa BohoBusiness-kirjaa. Liityin aiemmin Facebook-ryhmiin Ennakointi ja Robottiviikko 2013 sekä PursotinklubiBiohakkerointi, robotit ja 3D printtaus ovat tätä päivää, tässä muutamia blogikirjoituksia ja uutisia aiheista:

Kaikki digitalisoituu ja muutos nopeutuu. Oletko mukana?

- Pauliina

Uudempi: Kolmivuotias
Vanhempi: SomeTime2013