Olen iloinen, että tulit lukemaan Kindan blogia! Kävin läpi blogini tilastoista, että mitkä viime vuonna julkaistuista blogikirjoituksistani olivat suosituimmat. Tässä TOP 5 vuonna 2016 julkaistuista suosituimmista blogikirjoituksista:

 1. Vuoden Lempo 2016

  9.5.-17.7.2016 oli käynnissä Lempäälän Vuoden Lempo 2016 -äänestys. Minulla oli ilo ja kunnia olla mukana yhtenä ehdokkaana. Vuoden Lempoksi valittiin vapaaehtoistyöntekijä Markus Perko.

 2. Oma osaaminen näkyväksi

  Mik­si käyt­täi­sin so­si­aa­lis­ta me­di­aa? Mitä hyö­tyä ja mah­dol­li­suuk­sia so­si­aa­li­nen me­dia tar­jo­aa? Mik­si teen oman osaa­mi­se­ni nä­ky­väk­si? Webinaaritallenne ja esitysmateriaali antavat vastauksia näihin kysymyksiin.

 3. Innovaatioseteli

  Tekes tarjoaa mahdollisuuden hankkia uutta tietoa ja osaamista pieniin ja keskisuuriin yrityksiin innovaatiosetelin avulla. Kinda Oy on hyväksytty yhdeksi innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi.

 4. Inspiroidun somelanseeraus

  Maaretta Tukiaisen ja Krista Keltasen luomat Inspiraatiokortit lanseerattiin sosiaalisessa mediassa keskiviikkona 19.10.2016. Olin mukana tässä kustannusalaa uudistavassa projektissa somekätilönä jakamassa tietoa sosiaalisessa mediassa ja liveraportoijana kuvaamassa live-lähetyksiä.

 5. Liveraportoijat verkossa

  Kävin kirjoituksessa läpi, että mitä tarkoittaa liveraportointi, livetwiittaus, kuratointi, livebloggaus, livestriimaus ja vloggaus.

Bonuksena ja muistutuksena:

Jaan sosiaalisen median ja viestinnän kouluttajana omat esitysmateriaalini sosiaalisessa mediassa sisältömarkkinointina, jotta saan uusia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. Julkaisen SlideShare-palvelussa omat esitysmateriaalini, joita voi käydä yksityishenkilönä lukemassa ja oppimassa uusia asioita. Olen ollut sosiaalisessa mediassa 13 vuotta ja koulutusyrittäjänä 6,5 vuotta oppien itse kaiken käytännössä. Esitysmateriaalini eivät ole muiden kouluttajien käytettävissä, koska minulla on omiin esitysmateriaaleihini sekä valokuviini tekijänoikeudet. Jos haluat käyttää materiaalejani kaupalliseen käyttöön, silloin sovimme korvauksesta.

Valopallo

Hyvää uutta vuotta 2016 sinulle blogini lukija! Toivon sinulle kaikkea hyvää!

- Pauliina

Uudempi: Facebook-ryhmään sisällysluettelo
Vanhempi: Innovaatioseteli