Tekes tarjoaa mahdollisuuden hankkia uutta tietoa ja osaamista pieniin ja keskisuuriin yrityksiin innovaatiosetelin avulla. Kinda Oy on hyväksytty yhdeksi innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi.

Kinda Oy tarjoaa useita erilaisia viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyviä palveluita. Asiakkaat ovat kertoneet oman palautteensa ja suosituksensa. Esittelysivullani pääset paremmin tutustumaan toimintaani ja taustoihini.

Innovaatioseteli
Kinda Oy tarjoaa Tekesin innovaatiosetelin 6 200,00 € (5 000,00 € + alv) summalla seuraavia innovaatiotoiminnan tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyviä palvelupaketteja:

 1. Johdon tai yksinyrittäjän yksilövalmennus - yksilöllistä tukea ja valmennusta, kuinka ottaa sosiaalisen median palvelut käyttöön ja avuksi johtamiseen sekä oman asiantuntijuuden näkyväksi tekemiseen

 2. Rakenna yrityksellesi toimiva sosiaalisen median strategia ja toimintasuunnitelma - Rakenna yrityksellesi toimiva sosiaalisen median strategia ja toimintasuunnitelma

 3. Tapahtuman sisältömarkkinointi - räätälöity kokonaisuus tapahtuman sisältömarkkinointiin sosiaalisessa mediassa sisältäen liveraportointia ja -lähettämistä

 4. Somekätilöinti - sosiaalisen median ammattilainen, somekätilö auttaa jakamaan viestiäsi sosiaalisen median kanavissa sekä näyttää keinoja, miten verkostoitua ja näkyä asiantuntijana sosiaalisessa mediassa

 5. Sosiaalisen median hyödyntäminen asiakaspalvelussa - valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti

 6. Yrityksen somekanavien yhteisömanageroinnin suunnitelma ja toteutuksen tuki - yhteisö voidaan luoda tuotteen, palvelun, yrityksen tai hankkeen ympärille ja yhteisöä nettifasilitoi yhteisömanageri

 7. Yrityksen sisältömarkkinoinnin suunnittelu

Valitsemme yhdessä näistä sopivan palvelupaketin tai räätälöimme teille sopivan paketin useammasta palvelusta.

Innovaatioseteli

Tekesin sivuilla kerrotaan, kuinka innovaatioseteliä haetaan. Tässä ohjeet lyhyesti:

 • Ota yhteyttä lähettämällä Kinda Oy:n yhteydenottolomakkeella minulle viesti, että olet kiinnostunut innovaatiosetelin avulla hankkimaan uutta tietoa ja osaamista yritykseesi.
 • Pidämme yhteisen suunnittelupalaverin ja päätämme yhdessä, mitä palvelupakettia lähdemme toteuttamaan.
 • Laadimme yhdessä työsuunnitelman.
 • Sen jälkeen haet hakijayrityksenä innovaatioseteliä hakemuksella Tekesin asiointipalvelussa. Asiointipalveluun kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistamisen kautta. Sen jälkeen pääsee varsinaisen hakemuksen tekemään.
 • Hakemuksessa projektin kustannusarvion kohtaan merkitään Ostettavat palvelut 6 200,00 € (5 000,00 € + alv) ja jätetään kustannusarvion muut rivit tyhjiksi. Kohtaan Tekesiltä haettava rahoitus merkitään 6 200,00 €.
 • Jos ostettavan asiantuntijapalvelun määrä muodostuu suuremmaksi kuin 5000,00 € + alv, hakijayritys maksaa itse erotuksen palveluntuottajalle.
 • Innovaatioseteli on voimassa kuusi kuukautta myöntämispäivämäärästä.

Miltä kuulostaa? Lähdetäänkö yhdessä kehittämään omaa ja yrityksesi osaamista eteenpäin? Annan mielelläni lisätietoja ja autan hakemuksen tekemisessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan yrityksesi digitalisaatio viestinnän ja varsinkin sosiaalisen median osalta eteenpäin!

- Pauliina

Uudempi: TOP 5 luetuimmat vuoden 2016 Kindan blogikirjoitukset
Vanhempi: Taskuneuloosi 2016