Julkaisimme tänään sunnuntaina 3.4.2016 kevään kunniaksi Kinda Oy:n uudistetut nettisivut.

Uudistuksen yhteydessä syksyn koulutustarjontaan avautui Kinda Oy:n ja Aktuaali koulutuspalveluiden järjestämä Kohtaaminen ja osallisuus - yhteisöhyvinvoinnin edistäminen sosiaalisen median avulla -koulutus elo-marraskuussa 2016. Koulutus on suunnattu kaikille hyvinvoinnin edistämisestä sosiaalisen median ja vertaisoppimisen avulla kiinnostuneille henkilöille, jotka ovat innostuneet kehittämään omaa työtään. Lisätietoa löytyy palvelut-sivulta.

Teimme nettisivujen ilmettä pirteämmäksi ja otimme uusia toiminnallisuuksia käyttöön. Työstimme Antin kanssa nettisivuja parin kuukauden ajan aina silloin tällöin, kun ehdimme muilta töiltämme. Aiemmilla kerroilla Antti on tehnyt kokonaan teknisen toteutuksen. Tällä kertaa opin uusia asioita ja osallistuin tekniseen toteutukseen. Antti kirjoittaa myöhemmin oman blogikirjoituksensa nettisivujen teknisestä toteutuksesta.

Lisäsimme uutta kuvitusta ja värikkyyttä. Koodasimme etusivun linkityksiä mm. blogiin, palveluihin ja referensseihin, digitaalisen jalanjäljen laskurit, blogiin enemmän toiminnallisuutta sekä oman referenssejä-sivun. Omalle esittelysivulleni lisättiin Twitter-virta kaikista neljästä Twitter-tilistäni, Snapchat-koodikuva sekä kuvakkeet Instagram- ja YouTube-tileille. Tykkää- ja jaa-nappeja lisäsimme useammalle sivulle. Lisäsimme myös EU-lainsäädännön vaatiman Yksityisyyden suojasta ja evästeistä -sivun.

Tässä kuvakaappaukset edellisistä ja nykyisistä nettisivujen etusivusta.

Nettisivut vuosina 2014 ja 2016

Blogikirjoituksia kommentoidaan edelleen Disqus-palvelulla. Mitä olet mieltä uudistuneista nettisivuista?

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kinda Oy:n sosiaalisen median koulutus-, valmennus- ja palvelutoimintaan sekä uudistuneisiin nettisivuihin!

- Pauliina

Uudempi: Vuoden Lempo 2016
Vanhempi: Menestyvät Järjestöt