Kinda Oy on saanut 2.9.2014 uudet nettisivut ja uuden ilmeen. Kahden hengen tiimi rakensi sisällöltään selkeämmät ja toimivuudeltaan paremmin digitaaliseen aikaan sopivat nettisivut.

Suurimmat muutokset ovat responsiivisuus, Kinda Oy:n palveluiden tuotteistaminen ja tarinallisuus.

Tässä kuvakaappaus vanhoista ja uusista nettisivuista.

Kuvakaappaus nettisivuista vuodelta 2012 ja 2014

Responsiivisuus

Yhä useampi käyttää verkon sisältöjä mobiililaitteilla. Itsekin työskentelen paljon iPhone 5S -puhelimella ja iPadilla. Responsiivisuus tarkoittaa, että nettisivujen sisältö ja ulkoasu muuttuu automaattisesti eli skaalautuu erikokoisille näyttölaitteille sopivaksi. Kokeile tätä uutta toiminnallisuutta muuttamalla selainikkunasi kokoa tai kallistamalla älypuhelintasi tai tablettilaitettasi pystysuorasta vaakasuoraan asentoon. Huomaatko muutoksen?

Antti kertoo tarkemmin teknisistä yksityiskohdista omassa blogikirjoituksessaan .

Tuotteistaminen

Palveluiden tuotteistaminen helpottaa asiakkaiden palvelukokemusta. Kinda Oy:n ydinpalvelut ovat tuotteistettuina palvelupaketeiksi, jolloin asiakkaalle luodaan aitoa lisäarvoa. Tämä tuo asiakaslähtöisyyttä (palveluiden kehittämistä asiakkaalle ja yhdessä asiakkaan kanssa), tehokkuutta (tuodaan hiljaista tietoa esiin), palveluiden tasalaatuisuutta ja uudistumista (mahdollisuudet uuden ideointiin). Palveluita on myös helpompi ostaa, kun asiakas saa tietää, millaisia palveluita on tarjolla. Palvelukuvauksista pääsee suoraan tilauslomakkeelle tekemään tilausta sekä kertomaan omista odotuksista, toiveista ja tarpeista palvelun suhteen.

Kun haluat lukea lisää tästä aiheesta, lue Antti Apusen ja Jari Parantaisen Tuotteistajan taskuraamattu.

Tarinallistaminen

Uusien nettisivujen etusivulla kulkee oransseilla puhekuplilla varustettu tarina eli kuvaus koulutuspäivän kulusta. Tarinallisuus antaa lisätietoa yritykseni toiminnasta ja miten luottamus syntyy. Tarina luo punaista lankaa fyysisen ja virtuaalisen maailman välille.

Kun haluat lukea lisää tästä aiheesta, lue Anne Kalliomäen Tarinallistaminen - palvelukokemuksen punainen lanka.

Blogikirjoituksiin kommentoidaan Disqus-palvelulla. Sana on vapaa, mitä olet mieltä uusista nettisivuista ja uudesta ilmeestä?

- Pauliina

Uudempi: Kutsumua
Vanhempi: Weppisivujen uudistus