Oletko käyttänyt Twitteriä jo jonkin aikaa, mutta haluaisit saada siitä enemmän irti? Miten tietoa haetaan ja seurataan tehokkaasti Twitterissä? Mikä on Tweetdeck ja miten Twitter-analytiikka toimii?

Viestintä-Piritta järjestää Twitterin jatkokurssin kokeneemmille -koulutuksen, jossa sinulla on mahdollisuus saada Suomen parasta Twitterin käytön syventävää ohjausta, kun palvelua ja sen lisäsovelluksia vuodesta 2009 aktiivisesti käyttäneet some-asiantuntijat Piritta Seppälä ja Pauliina Mäkelä yhdistävät voimansa.

Koulutuksessa perehdytään erityisesti Twitterin edistyneeseen käyttöön: tutustumme tarkennettuun tiedonhakuun, pohdimme hashtag-aihetunnisteiden käytön laajempia mahdollisuuksia, opettelemme käyttämään Tweetdeck-sovellusta ja opimme, miten suurta määrää tietoa on mahdollisimman tehokas seurata yhdeltä näytöltä.

Osa koulutuksesta käytetään oman tilin Twitter-analytiikkaan tutustumiseen. Lisäksi käydään keskustelua ja saadaan malleja siihen, miten ajankäyttö Twitterissä on hallittavissa sekä mikä on yksityisminän ja työminän ero twiitattaessa.
Koulutus järjestetään Helsingissä torstaina 26.3.2015 klo 13.30-16.30. Koulutukseen osallistuvat saavat mukaansa oppien lisäksi painetun Twitter-jatko: Tweetdeck ja analytiikka—oppaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Twitterin jatkokurssin kokeneemmille 26.3.2015

Opi Twitterin perusteet käytännössä

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

- Pauliina

Uudempi: Pelillistämisen kiemuroissa
Vanhempi: Twitterin perusteet käytännössä 26.3.2015