Olen iloinen, että olet löytänyt Kindan blogin ja toivottavasti viihdyt juttujeni parissa. Aloitin syksyllä 2014 aktiivisemman kirjoittamisen blogiini samalla, kun yritykseni nettisivut uudistuivat. Olen myös siirtänyt tänne blogiini Kindan wikistä Aineistot-sivulta aineistobloggauksia, jotka löytyvät aineisto-aiheella.

Sain kipinän aktiivisempaan blogikirjoittamiseen mm. Facebookin Tavoitteellinen bloggaaminen -ryhmästä, Katleena Kortesuolta, vuoden kestävältä Otavan Opiston Yhteisömanageri “Master Class” eli MC Somettajien kurssilta sekä Jarkko Kurvisen ja Lauri Sipilän Mielipidejohtaja -kirjasta. Tähän blogikirjoitukseen sain innostuksen Anne Lindforsin blogikirjoituksesta Bloggasin, mutta en kerro siitä kenellekään.

Tässä TOP 10 vuonna 2014 luetuimmat Kindan blogikirjoitukset:

 1. Lapset ja nuoret netissä sekä WhatsAppin ja Instagramin käyttö

  Aloitin tänä vuonna pitämään vanhempainilloissa ja kouluilla luentoja, kuinka lapset ja nuoret ovat netissä sekä kertomalla WhatsAppista ja Instagramin käytöstä.

 2. Instagram - kuvavirtaa, tykkäyksiä ja täggäyksiä

  Tämä kirjoitus on ollut kestosuosikki kesästä 2012 lähtien, kun kirjoitin ensimmäisen kerran Instagramista. Aloitin Instagramin käytön syksyllä 2011 ja kerroin blogikirjoituksessa, kuinka oppimispolkuni eteni.

 3. Kuinka käytän Twitteriä tehokkaasti?

  Sain MC Somettajat -kurssilla verkkokirjoitustehtävän, jolloin tämä blogikirjoitus syntyi. Avasin oppimispäiväkirjablogissani tehtävän taustoja ja etenemistä.

 4. Uudet sivut, uusi ilme

  Syyskuun alussa Kinda Oy sai sisällöltään selkeämmät ja toimivuudeltaan paremmin digitaaliseen aikaan sopivat nettisivut. Kirjoitin responsiivisuudesta, tuotteistamisesta ja tarinallistamisesta.

 5. Miksi käyttäisin Twitteriä?

  Kirjoitin Twitterin erilaisia käyttötapoja sekä asiantuntijan että yrityksen näkökulmasta, sillä minulta kysytään usein, että miksi käyttäisin Twitteriä.

 6. Päivä A2illan jälkeen

  YLE TV2 esitti lokakuussa A2 kiusaamisillan ja olin seuraavana päivänä puhumassa Ylöjärvellä kahdella koululla päivällä oppilaille ja opettajille sekä illalla vanhemmille, kuinka netissä käyttäydytään fiksusti, kun käytetään koululaisten suosikkisovelluksia WhatsAppia ja Instagramia. Kiusaaminen nousi yhdeksi teemaksi kaikissa tilaisuuksissa.

 7. Facebookin tietosuojatarkastus

  Facebook julkaisi syyskuussa uuden työkalun, jolla voi tarkistaa omat Facebook-profiilin yksityisasetukset kuntoon.

 8. Uusi ammattikunta, yhteisömanagerit

  Uusi aika tuo uusia ammatteja ja niiden joukossa on yhteisömanagerin työ. Koulutan yhteisömanagereita sekä toimin itse yhteisömanagerina. Kirjoituksessani avaan tätä uutta ammattia sekä ammattiin liittyviä ryhmiä ja tapahtumia.

 9. iPhone 4 puhelimeni

  Toinen kestosuosikki on ensimmäisestä älypuhelimestani kirjoittamani juttu joulukuulta 2010.

 10. Työtä lähellä, etänä, liikkeessä ja verkossa

  Kolmas kestosuosikki on tietotyöläisen lähityöstäni kirjoittamani juttu syyskuulta 2012.

Hyvää uutta vuotta 2015 sinulle blogini lukija!

Uuden vuoden toivotuskokoelma
Uuden vuoden sydämet

- Pauliina

Uudempi: Taskuneuloosi Järvenpäässä teemana bloggaus
Vanhempi: Sosiaalisen median hyödyntäminen matkailualalla